Hallo Mooye jij!


 

Wij zijn Clenn Veltmann en Kelly ter Grote, En willen jullie een klein stukje vertellen over wat er zoal speelt in ons leven.
We hadden een aantal ambities waaronder het starten van een webshop in woonaccessoires en het bouwen van ons Droomhuis in Lemselo.
Vorig jaar zijn we begonnen met het plannen van de bouw. Hiervoor moesten we een tijdelijk onderkomen realiseren.
Na even zoeken kwamen we een aantal units tegen die we omgetoverd hebben tot een "volwaardig" woonhuis. 
Hier wonen we nu tijdelijk maar met heel veel plezier! Ons avontuur over de verbouwing van de units tot woonhuis kun je vinden op facebook en instagram onder de naam "onskeetje2a"

Dit mooie plekje heeft ons ook geinspireerd om onze andere ambitie door te zetten, namelijk het opstarten van een webshop in woonaccessoires.
Het is toch best spannend om zo maar ergens mee te beginnen terwijl je helemaal niet weet wat je precies aan het doen bent. Soms moet je een gokje wagen om je droom waar te maken.
Nu zijn we super trots dat dit het resultaat is geworden en we jullie mee mogen nemen in al het mooys wat er op het gebied van woonaccessoires te vinden is.

Bij Mooys vind je de leukste artikelen om van jouw huis een echt thuis te maken. We verzamelen voor jou de nieuwste woontrends met verschillende stijlen zoals: stoer, modern, vintage, industrieel, romantisch, noem maar op! Een breed assortiment en bijna alles is uit voorraad leverbaar.

Bestel je je artikelen op werkdagen voor 16.00 dan versturen we je bestelling nog dezelfde dag.

Wil je een mooi Cadeautje? Geen probleem, laat het weten en we pakken het met alle liefde in.

Heel veel lieve groetjes, Clenn en Kelly

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies